Annons:
Etiketterapparartiklar
Läst 4607 ggr
Niklas
2010-05-12 13:13

Prisjakt - nu med streckkodsläsare

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Jag sneglade lite avundsjukt på Android, vars Prisjakt-applikation har haft streckkodsläsare ett tag. Nu finns den till iPhone också.

PrisjaktPrisjakt är en prisjämförelsetjänst. Från början hade de mest tekniska prylar, men nu har de resor, böcker, skönhetsattiraljer och annat. Sök en produkt så får du se var den finns och var den är billigast. Dessutom finns produktbeskrivningar, recensioner med mera.

Jag använder den enbart för prisjämförelserna. I nya versionen av iPhone-programmet har de lagt till en streckkodsläsare. Det ger prisjämförelser en helt ny dimension. Nu kan du läsa en streckkod i affären och kolla om den finns billigare någon annanstans, vilket den ofta gör.

Förutom priser, exklusive och inklusive frakt, ser du bland annat kunders betyg på de olika återförsäljarna. Om den billigaste återförsäljaren har fått dåliga betyg kanske det är värt några kronor extra för att köpa hos en med lite bättre betyg.

Prisjakt är gratis och därmed mycket prisvärd. Ladda ner den så att du har den när du behöver den.

Företaget som har utvecklat Prisjakt heter Appcorn.

(Tänk på att resor kostar. Det är inte alltid värt att resa en extra tur för en produkt som är några tior billigare längre bort.)


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Annons:
Niklas
2010-05-14 18:48
#1

Det hade smugit in sig ett fel i artikeln. Företaget som har skrivit programmet heter Appcorn.


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Upp till toppen
Annons: