2016-04-13 18:40 #0 av: [Jens]

Har du iOS 9.3 installerad på din iPhone så se till att uppdatera den nu till 9.3.1 för annars kan det gå riktigt illa.

En säkerhetsforskare har upptäckt en mycket allvarlig bugg som gör att den inte bara låser sig utan kan förstöras permanent.

Som bekant så ansluter din iPhone automatiskt till nätverk med samma namn som nätverket du tidigare har anslutit till. T ex om du har anslutit till wifi i en butik eller café där många befinner sig i så behöver du inte manuellt ansluta igen nästa gång du är på besök. 

Men om någon är ute efter att skada din iPhone så har de skapat en fejkad nätverk med samma namn och din iPhone ställer om din klocka till 1 januari 1970-buggen automatiskt och detta medför att telefonen kan till slut gå sönder helt.

Om du har en Iphone med version iOS 9.3, uppdatera den till 9.3.1 så snart som möjligt!