Problemlösning

Akut hjälp med mobil: Allt är borta!

2017-02-27 18:32 #0 av: Tatepeters

Jag har länge inte haft särskilt mycket lagringsutrymme på min mobil. Detta är pga alla mina bilder, så idag tänkte jag att jag skulle rensa dem.  Jag tog bort alla appar.  Men nu är alla bilder borta (vilket har hänt förut men då har de kommit tillbaka) och när jag går in på appen ''Bilder'' så kraschar det.  Det står på mina inställningar att jag har 0 lagringsutrymme, men jag har tömt allt på min mobil förutom mina bilder.  Mina kontakter togs bort och jag kan knappt få sms.  Detta har också hänt innan men då har jag löst det med att ta bort bilder men nu kan jag inte det när jag inte kommer in. Jag har inte säkerhetskopierat bilderna. Snälla hjälp!

Anmäl
2017-02-27 18:54 #1 av: Niklas

Hur tog du bort apparna? Hur vet du att bilderna är borta om du inte kan öppna programmet? Har du gjort en omstart av iPhone?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Besök Apple Watch iFokus.

Anmäl
2017-02-27 19:54 #2 av: Tatepeters

Jag höll inne och tryckte på krysset som vanligt, men det står på inställningarna att apparna inte är borta.  Men apparna finns inte på telefonen. Jag kunde tidigare öppna programmet och då stod det 0 på bilder.  Nej det har jag inte.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.