Applikationer

Flipboard - Facebook, Twitter & Reader i samma app

2010-12-31 13:56 #0 av: Niklas

Använder du Facebook? Twitter? Google Reader? Flickr? Grattis, Flipboard samlar dem allihop på ett ställe och det blir riktigt bra! Apple har precis utsett Flipboard till årets app för iPad. Om du fyller i dina inloggningsuppgifter för Facebook, Twitter och Google Reader hämtar Flipboard alla texter, bilder och filmer och presenterar dem som i magasin.

Flipboard

Det blir både snyggt och lättläst.

Programmet hämtar alla texter från länkar i dina Twitter-flöden och visar dem direkt i programmet. Facebook blir en helt ny upplevelse i magasinsformat. Dessutom kan du skriva på Twitter, uppdatera status på Facebook och gilla dina vänners inlägg och bilder direkt i programmet.

Peka på en bild eller text så öppnas den i fullskärm. Svep åt höger eller vänster för att bläddra mellan artiklarna.

Jag ska erkänna att jag inte såg programmets storhet första gången jag öppnade det. Det var först när jag lät det hämta mina egna nyhetsflöden som det blev en aha-upplevelse. Så här långt är Flipboard den bästa digitala tidningslösning jag har provat. Jämfört med exempelvis Project är Flipboard mycket mer intuitivt.

Flipboard är gratis idag. Passa på. Det är ett fantastiskt program!

Företaget bakom programmet heter Flipboard Inc.

 

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2010-12-31 14:00 #1 av: Niklas

Här är en till film som visar hur snyggt det blir.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.