Spel

Need for speed - Hot pursuit - kul rea-spel

2010-12-22 11:35 #0 av: Niklas

Tycker du om att köra bil? Nu har du chansen att busköra så mycket du vill för bara 7 kronor. Det är nämligen vad Hot pursuit kostar fram till jul. Du kör en polisbil och ditt mål är att fånga tjuvar (få dem att krascha sina bilar) och att köra fortare än dina kollegor.

Need for speed

Ju bättre du lyckas, desto mer pengar och erfarenhet får du. Med pengar kan du köpa bättre bilar. Kör du bra låser du upp nya banor.

Till din hjälp när du stoppar bovar har du tre verktyg. Du kan sätta upp polisspärrar, du kan lägga ut spikmattor och du kan skicka ut elektromagnetiska pulser som sätter tjuvarnas bilar ur spel. Dessutom kan du förstås ta till gammal hederlig prejning.

Grafiken i spelet är inte lika bra som i de bästa nya spel som finns, men det spelar faktiskt inte så stor roll. Du dras in i spelet ändå tack vare den adrenalinkick farten och spänningen ger.

Med ett pris på sju kronor kan jag varmt rekommendera Need for speed - Hot pursuit.

EA Games har utvecklat spelet.

 

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2010-12-26 22:56 #1 av: Tom

Jag gillar bra bilspel och det här är ett av de bättre jag spelat på en telefon. Känslan är mycket bra trots den lilla skärmen (iphone4).

Tom

Ring och messa så mycket du vill för 90 kr/månad!

Just nu får du 20 GB extra surf och halva priset de tre första månaderna!

Klicka på den här länken till Vimla!

Anmäl
2011-09-23 19:53 #2 av: Martin

Kan bara instämma. Laddade ner detta för ett par veckor sedan. Jäkligt kul och fungerar mycket bra på en Iphone4, var lite skeptisk till att ett bilspel skulle fungera.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2011-09-24 11:12 #3 av: Niklas

Jag tycker generellt sett att bilspel brukar fungera bra i telefonen. Jag gissar att det beror på att det inte hackar utan att det rör sig så smidigt.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.