Annons:
Etiketterspelartiklar
Läst 7091 ggr
Niklas
2010-12-22 11:35

Need for speed - Hot pursuit - kul rea-spel

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Tycker du om att köra bil? Nu har du chansen att busköra så mycket du vill för bara 7 kronor. Det är nämligen vad Hot pursuit kostar fram till jul. Du kör en polisbil och ditt mål är att fånga tjuvar (få dem att krascha sina bilar) och att köra fortare än dina kollegor.

Need for speed

Ju bättre du lyckas, desto mer pengar och erfarenhet får du. Med pengar kan du köpa bättre bilar. Kör du bra låser du upp nya banor.

Till din hjälp när du stoppar bovar har du tre verktyg. Du kan sätta upp polisspärrar, du kan lägga ut spikmattor och du kan skicka ut elektromagnetiska pulser som sätter tjuvarnas bilar ur spel. Dessutom kan du förstås ta till gammal hederlig prejning.

Grafiken i spelet är inte lika bra som i de bästa nya spel som finns, men det spelar faktiskt inte så stor roll. Du dras in i spelet ändå tack vare den adrenalinkick farten och spänningen ger.

Med ett pris på sju kronor kan jag varmt rekommendera Need for speed - Hot pursuit.

EA Games har utvecklat spelet.


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Annons:
Tom
2010-12-26 22:56
#1

Jag gillar bra bilspel och det här är ett av de bättre jag spelat på en telefon. Känslan är mycket bra trots den lilla skärmen (iphone4).

Tom

Martin
2011-09-23 19:53
#2

Kan bara instämma. Laddade ner detta för ett par veckor sedan. Jäkligt kul och fungerar mycket bra på en Iphone4, var lite skeptisk till att ett bilspel skulle fungera.

mvh Martin

Niklas
2011-09-24 11:12
#3

Jag tycker generellt sett att bilspel brukar fungera bra i telefonen. Jag gissar att det beror på att det inte hackar utan att det rör sig så smidigt.


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Denna kommentar har tagits bort.
Upp till toppen
Annons: