Applikationer

Prisjakt - nu med streckkodsläsare

2010-05-12 13:13 #0 av: Niklas

Jag sneglade lite avundsjukt på Android, vars Prisjakt-applikation har haft streckkodsläsare ett tag. Nu finns den till iPhone också.

PrisjaktPrisjakt är en prisjämförelsetjänst. Från början hade de mest tekniska prylar, men nu har de resor, böcker, skönhetsattiraljer och annat. Sök en produkt så får du se var den finns och var den är billigast. Dessutom finns produktbeskrivningar, recensioner med mera.

Jag använder den enbart för prisjämförelserna. I nya versionen av iPhone-programmet har de lagt till en streckkodsläsare. Det ger prisjämförelser en helt ny dimension. Nu kan du läsa en streckkod i affären och kolla om den finns billigare någon annanstans, vilket den ofta gör.

Förutom priser, exklusive och inklusive frakt, ser du bland annat kunders betyg på de olika återförsäljarna. Om den billigaste återförsäljaren har fått dåliga betyg kanske det är värt några kronor extra för att köpa hos en med lite bättre betyg.

Prisjakt är gratis och därmed mycket prisvärd. Ladda ner den så att du har den när du behöver den.

Företaget som har utvecklat Prisjakt heter Appcorn.

(Tänk på att resor kostar. Det är inte alltid värt att resa en extra tur för en produkt som är några tior billigare längre bort.)

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2010-05-14 18:48 #1 av: Niklas

Det hade smugit in sig ett fel i artikeln. Företaget som har skrivit programmet heter Appcorn.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.