Annons:
Etiketterapparartiklar
Läst 5851 ggr
Niklas
4/12/10, 1:37 PM

Vad är det för app? Fråga AppSnap

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Det händer att jag ser en intressant app i någon annans iPhone, i en tidning eller på en webbsida. Jag skulle kunna skriva ner vad programmet heter för att komma ihåg det. I stället använder jag AppSnap.

AppSnapAppSnap behöver se programikonen för att kunna hitta appen. Fotografera det med den inbyggda kamerafunktionen och justera utsnittet så att det täcker ikonen om det behövs. Sen letar programmet reda på alla ikoner som liknar den du har fotograferat.

Ofta ligger programmet du söker överst. Klickar du på den får du se beskrivning, skärmdumpar, pris och utvecklare. Du kan välja att köpa den, att dela med dig av informationen till någon eller att markera den som favorit så att du snabbt hittar den senare. Förut var det svårt att hålla reda på program som är intressanta och som jag vill titta närmare på vid ett annat tillfälle. Det löser favoritmarkeringsfunktionen nu.

Du kan dela med dig till Twitter och Facebook, förutom att du kan skicka en länk via e-post.

I programmets inställningar väljer du vilket land du befinner dig i. Då får du se priser i din egen valuta och hamnar i rätt App Store om du väljer att köpa det.

Programmet har inga problem med ikoner på bildskärmar, iPhone eller papper. Det viktiga är att du håller kameran stilla när du fotograferar.

AppSnap kostar 15 kronor.

Programmet är utvecklat av AppSnap.


Vänliga hälsningar, Niklas
Är du intresserad av runstenar och runristningar?

Annons:
johan
4/12/10, 3:38 PM
#1

Smart idé!

Mvh // Johan

Född vid 334.00 PPM

Upp till toppen
Annons: