Nyheter

Alla älskar iPhone

2010-03-23 11:51 #0 av: Niklas

Apple har lyckats på mobiltelefonmarknaden. I stället för att titta vad andra gjorde och försöka förbättra det, började de från början och gjorde en telefon med användaren i fokus.

iPhone

Det kommer rapport efter rapport om iPhones framgångar i världen. Alla som har provat verkar älska iPhone.

Microsoftanställda älskar iPhone

10 procent, cirka 10.000 personer, av Microsofts anställda använde iPhone för att komma åt de anställdas e-postsystem förra året.

Läs artikel i Wall Street Journal:

Forbidden Fruit: Microsoft Workers Hide Their iPhones

Svenskar älskar iPhone

9 procent av svenskarna, cirka 500.000 personer, äger en iPhone enligt mediaföretaget Mediavision. Allra vanligast är de hos personer mellan 25 och 34 år.

Lär pressmeddelande hos Mediavision:

Över 500 000 uppger att de har en iPhone

Blackberry-användare älskar iPhone

Enligt analysföretaget Crowd Science vill 40 procent av Blackberry-användarna ha en iPhone nästa gång de byter telefon. 32 procent av Blackberry-användarna vill byta till en Android-telefon. Endast 9 procent av iPhone-användarna vill ha en Android-telefon.

Läs mer på Crowd Sience hemsida:

Android Battles iPhone for Hearts of Lustful Blackberry Users, Finds Latest Crowd Science Survey

Studenter älskar iPhone

Stanfords universitet undersökte 200 studenters relation till sin iPhone och kom fram till att 10 procent av studenterna betraktade sig som helt beroende av sin iPhone. Ytterligare 34 procent placerade sitt beroende som en fyra på en skala från ett till fem. Bara sex procent sa att de inte var beroende alls.

Läs mer på LiveScience webbplats:

iPhone Addictive, Survey Reveals

TKJ älskar iPhone

Efter att ha trott att iPhone var "slö, ful och dum" ändrade Tommy K Johansson, chefredaktör för tidningen Allt om PC, uppfattning när han fick se en iPhone på riktigt.

Läs hans krönika hos iPhone 24:

PC-nörden som blev kär i en iPhone

Jag älskar iPhone

När iPhone presenterades för några år sen räckte det med att jag hörde vad den hade för funktioner, och vad den skulle kosta, för att jag skulle förstå att det bara var ännu en överhypad Apple-pryl. I höstas visade Staffan mig sin iPhone, och berättade med stor entusiasm om alla funktioner och möjligheter den erbjöd. Jag fastnade direkt.

Efter det har det blivit ännu värre. Min fru har givit mig "skärmförbud" efter 21 på kvällarna. Annars ligger jag och leker med telefonen halva natten.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2010-03-23 19:05 #1 av: RuiXue

Alla älskar iPhone, utom min man som är Nokia frälstSkrattande Vi brukar ha livliga diskussioner om vilken telefon som är bästFlört

Jennie


Anmäl
2010-03-23 19:40 #2 av: carmas

Iphone är inte bäst. (Egentligen inte)

Iphonen är inte speciellt prisvärd.

 

Me ändå så lyckas apple varje gång:)

Go iphone!

 

Anmäl
2010-03-23 19:49 #3 av: Niklas

#2: Hur räknar du när du menar att den inte är prisvärd? Delarna kostar mindre än vad du betalar?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2010-03-23 21:34 #4 av: Fnuha

haha jag gav min karl iphone förbud på nätterna förut (kunde ju knappt sova, kan ju vart en släng av avundssjuka med Oskyldig) men sen ja skaffa en jag med så sitter vi å pekar 24/7 :P

jag verkligen älskar min iPhone, den e alldeles.. alldeles underbar Tyst

fast märkte att ja kanske e lite väl "fast" nu när ja gick hem från affären, gick å kollade facebook och höll på att gå in i en stolpe :D

Anmäl
2010-03-23 21:56 #5 av: RuiXue

Min man har fått Nokia förbud på natten nu. Det där knappljudet (inte pipen, det mekaniska ljudet) är högt nog att väcka hela husetFörvånad En iPhone är i alla fall TYST att använda om man har den på ljudlös, och med skärmen inställd på mörkast möjliga så lyser det inte upp ett helt rum hellerFlört

Jennie


Anmäl
2010-03-24 19:13 #6 av: carmas

Jag älskar min min iphone! Men man får ju inte jätte jätte mycket för pengarna om man säger, HTC hero kostar 4,2 och är lika bra om inte bra, men Appsen och OS'et tar ju allt på iphonen!

Anmäl
2010-03-25 22:05 #7 av: yogflame

Dyrt och ömtåligt , varför använder man glas? för att det inte blir lika lätt repigt eller för att kunna erbjuda glasbyte på serviceverkstäderna.

Visst kan man skaffa ett skyddsskal om man nu känner för det.

 

En sak jag undrar är om pekfunktionen även blir bättre på glas respektive akryl eller vad dom nu använder i andra telefoner. Någon som kan svara på det?

Och dom kunde ju ha haft 5 mega pixel är det för mycket begärt? Ibland är det bra att ha en kamera iallafall om man har barn.

Anmäl
2010-03-26 07:15 #8 av: Niklas

#5: Jag kan inte svara på om glas gör pekfunktionen bättre. Däremot har tester visat att iPhones pekskärm är bäst. Det repas också mindre lätt än en hel del andra material.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2010-03-26 17:59 #9 av: carmas

Plast repas mycket mer än härdat glas kan jag säga! Använder skärmskydd till min funkar finemang! ser ingen skillnad och responsen är desamma!

Anmäl
2010-03-26 18:21 #10 av: carmas

Yogaflame# det känns lite som att du inte har iphone?Skrattande

Aldrig sett, hört eller träffat en ägare till iphone som har klagat!

Kameran är riktigt bra! iallafall på 3GS har tagit ett antal mycket bra bilder!

iphone 3gs's  kamera kan nog jämföras med en lågpris 5mpix kameramobil!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.