Applikationer

Air Video - Alla dina filmer jämt

2010-03-19 18:25 #0 av: johan

Med Air Video kan du komma åt alla filmer du har på datorn hemma via din telefon - oavsett om det är över wlan eller 3g.

Air videoProgrammet består av ett program till din iPhone och ett serverprogram som du installerar på din dator. I serverprogrammet bestämmer du vilka mappar du vill ska vara tillgängliga i telefonen för filmvisning.

Oavsett vilket format dina filmer har så klarar Air Video av att i realtid konvertera dom. Inget mer trassel med att få filmer i rätt format som iTunes förstår. Du behöver heller inte lagra filmerna på telefonen så att minnet tar slut.

Programmet är busenkelt att använda och fungerar klockrent! Det finns en gratisversion, men den visar endast tre filmer. Betalversionen kostar 22 kr och då finns inga begränsningar.

Air Video kommer ihåg var du slutade titta, så om du tittar på film på väg till och från jobbet kan du enkelt fortsätta precis där du slutade sist.

>> Air Video

Anmäl
2010-03-19 18:57 #1 av: Niklas

Vad tufft. Jag har för mig att det var något sånt här Oskar frågade efter tidigare.

Hur är kvalitén när filmerna strömmas? Blir det mycket hack?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Starta en egen sajt på engelska 🎈.

Anmäl
2010-03-19 19:28 #2 av: johan

Har bara provat via wlan än och då går det mycket bra trots live-konvertering.

Anmäl
2010-03-19 21:57 #3 av: AndersE

#0 Tack.Suverän app.

 

 


Anmäl
2010-04-30 19:48 #4 av: Niklas

Är det någon som vet hur mycket bandbredd den tar? Vad gör man av med på en långfilm? Jag funderar över om det går att titta över 3G.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Starta en egen sajt på engelska 🎈.

Anmäl
2010-11-26 21:14 #5 av: Monky

Jag har lite problem att få det där att funka..... Går efter manualen men redan vid tredje bilden där kan jag meddela att den hittar minsann inte min dator...

Tog gratisversionen i alla fall, tills jag vet hur/att det här funkar.

Tips tas tacksamt emot!

Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.