2010-03-21 13:55 #0 av: Niklas

Tycker du om att samla ihop flera funktioner i ett program? syPhone är en snygg hjälpreda för e-post, att-göra-listor, rss-läsare och surfning.

syPhoneGrundfunktionerna i syPhone för iPhone är skicka mail, skriva upp saker du ska göra, läsa rss-flöden och webbsurfning. Programmet visar även tid, datum och platsen du befinner dig på, samt väderinformation på startskärmen. Du kan lägga upp favoriter du ringer ofta och nå dem med en knapptryckning.

Pekar du på dagens datum öppnas en kalender. Pekar du på tiden öppnas världsklocka där du kan se tiden på fyra andra platser i världen. Du väljer själv vilka. Om du pekar på vädret visas vädret på fyra andra platser du har valt.

De fyra huvudfunktionerna når du via flikar i skärmens överkant.

syPhone är riktigt snyggt och lättanvänt. Tippa det åt sidan så får du möjlighet att ändra utseende och tema.

Det är dock värt att tänka på att det är uppbyggt kring idén att du är aktiv. Det är mening att du ska använda det när du vill ta kontakt med andra, när du vill läsa nyheter och när du vill surfa. Du kan inte läsa inkomna mail. Du kan inte läsa nyheter från Google Reader. Du kan inte använda dina bokmärken från Safari. Du kan inte läsa händelser i iPhones kalender.

Tidigare kostade syPhone 22 kronor. Nu är det gratis. Installera det och testa om det passar ditt sätt att arbeta. Kanske är det en fullträtt.

Selcuk Yilmaz har utvecklat syPhone.