Applikationer

PhotoForge - Bildbehandling med många filter

2010-04-04 20:47 #0 av: Niklas

Det här programmet påminner om ett Photoshop för iPhone, till och med mer än PS Mobile, som är Adobes iPhone-version av Photoshop.

PhotoForgeOm du är van vid Photoshop känner du igen många av funktionerna i PhotoForge. Verktygen klonstämpel, smeta ut, pipett, suddgummi, pensel, färgpyts och beskärning finns och ikonerna känner du också igen.

Dessutom finns mängder av justeringsfilter, inklusive kurvor, nivåer, brusreducering, oskarp mask, skärpa, HDR, nyans, mättnad, ljus, kontrast, exponering, tilt shift, vitbalans och ett gäng effekter.

Funktionerna är lättanvända. Jag har nog inte sett fler (eller lika många) bildredigerings-funktioner i något annat iPhone-program. Det är inte mycket jag saknar. Det skulle möjligen vara ett textverktyg.

Du kan börja med en tom bild och rita den från grunden. Du har åtta olika penselformer att välja bland och du kan välja storlek, färg och genomskinlighet.

Det finns en sak som drar ner helhetsintrycket. Det är att programmet inte hanterar landskapsformat så snyggt. Verktygen ligger kvar i över- och nederkant.

PhotoForge kostar 22 kronor.

GhostBird Software har utvecklat PhotoForge.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Starta en egen sajt på engelska 🎈.

Anmäl
2010-05-15 21:28 #1 av: Niklas

Just nu är programmet prissänkt till 7 kronor.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Starta en egen sajt på engelska 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.