Applikationer

Grazing Browser - en bättre webbläsare för iPhone?

2011-09-22 09:54 #0 av: Niklas

Grazing är en webbläsare för iPad och iPhone och som inte påminner om någon annan.

Grazing för iPhone och iPadJag har använt Grazing Browser i några månader, både på iPhone och i iPad. De har utvecklat ett mycket annorlunda sätt att navigera utan att ha några synliga verktygsfält som tar plats från innehållet när man surfar.

I iPad gör du en sveprörelse med tummen från höger eller vänster kant. Då öppnas ett navigeringsverktyg som ger dig tillgång till allt. Du kan söka, aktivera adressfältet, gå bakåt och framåt, bokmärka, öppna bokmärken, byta flikar, med mera. Du behöver inte ens lyfta fingret för att välja.

På det här sättet kan du alltid surfa i fullskärm och samtidigt ha tillgång till alla funktioner. Dessutom går det mycket snabbare att navigera så här än med traditionella verktygsfält.

Grazing är en universell app och kostar 15 kronor.

Thinkbitz Software Studio har utvecklat appen.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Värd för iPad for Work, Mobile Photography & How to....

Anmäl
2012-02-28 11:51 #1 av: jizzy

Ganska gammal artikel nu, men använder du fortfarande denna istället för Safari? Har den, förutom användargränssnittet, några fördelar? Jag är ganska nöjd med Safari nämligen...

Anmäl
2012-02-28 14:30 #2 av: Niklas

Användargränssnittet är den stora grejen. Det inkluderar ju möjlighet att surfa i fullskärmsläge.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Värd för iPad for Work, Mobile Photography & How to....

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.