# Sälja iPhone
Author: Max2013

Jag har nollställt hela mobilen , men loggade aldrig ut ifrån iCloud . Jag vill att allt innehåll försvinner. Hur kan man göra då ? Har kollat på iCloud hemsida , ska man gå in på hitta min iPhone och ta på radera iPhone och sen ta bort enheten för att få bort allt innehåll ? Eller hur gör man ? Någon som vet ?

## Comment 1
Author: Martin

Länk från Apple: 

https://support.apple.com/sv-se/HT201351

## Comment 2
Author: Max2013

Jag tänker eftersom jag har nollställt mobilen , behöver jag logga in på den på nytt för att stänga av iCloud ? (Den är som den var när den var ny , när man loggar in på den ) Hittar ingen info om man bara kan ta bort via hemsidan

## Comment 3
Author: [Borttaget]

https://support.apple.com/kb/PH2702?locale=sv\_SE  

Innan du ger bort eller säljer din iOS-enhet ska du först radera ditt innehåll och dina inställningar (i Inställningar > Allmänt > Nollställ > Radera allt innehåll och inst.). **När du raderar innehållet inaktiveras också Hitta min iPhone och aktiveringslåset.**
