# iMessage
Author: NinaLotta

Hej! Har en iPhone 5 och vissa som jag skickar till på iMessage så står där på vissa som har iPhone bara levererat inte läst 12:40 tex. Utan bara levererat . Ganska irriterade att man bara kan se på vissa. Kan någon snäll hjälpa mig? // Tilda

## Comment 1
Author: tvättäkta bybo

står det 'levererat' så har ju mottagaren inte läst meddelandet, står det däremot 'läst 12.37' så är meddelandet helt enkelt läst 12.37..

## Comment 2
Author: NinaLotta

Jo men det står även levererat även om hen börjat skriva svar.

## Comment 3
Author: tvättäkta bybo

jasså, konstigt, det har jag aldrig varit med om..

## Comment 4
Author: [Borttaget]

Tror det är en inställning :) Man kan själv välja om man vill att den man messar med ska se om man läst eller inte. Om de valt att inte visa när de läst kan du bara se att du levererat det :)

## Comment 5
Author: Potatisen

Det är en inställning. Har du på den syns det på andras iphones om du har läst smset. Jag har bara en kompis som har på den funktionen.

## Comment 6
Author: NinaLotta

Aha okej tack så man kan inte göra något utan det e bara kompisarna som kan göra något?

## Comment 7
Author: [Borttaget]

#6 Tyvärr, ja. Men de kanske har det omedvetet? :) Kolla med dem ifall du vill...
