iTunes

Redigera ljudbok för iPod?

2015-06-27 23:02 #0 av: Flee

Jag har en ljudbok på cirka 4 timmar. Jag har den på min ipod och vill ibland lyssna på den och ibland på musik. Lyssnar jag på musik i mellan så börjar den om från början och det tar evigheter att spola fram + att jag inte minns vart jag var.

När jag lyssnar på podcatser så fungerar det, om jag pausar och lyssnar på musik i mellan så börjar den från där jag var igen och inte från början. Men detta fungerar inte med ljudböcker.

Går det att ändra på något sätt så att min ipod (tror det är generation 4 eller nåt, den är rätt liten utan touch) inte börjar om ljudboken från början?

Eller är det någon som vet ett program (gratis) där jag kan dela upp mp3- filen efter kapitel så att jag slipper spola så himla långt?

Anmäl
2015-06-27 23:16 #1 av: mwetterstrand

Förutsatt att du synkar ljudboken mot iTunes. Högerklicka på ljudboken i iTunes och välj "Visa info". På fliken alternativ bör du kunna välja medietyp "Ljudbok" och kryssa i rutan "Kom ihåg uppspelningsposition".

Anmäl
2015-06-27 23:22 #2 av: Flee

Åå du är en ängel! Tack tack tack. Har blivit galen på att spola eller att aldrig minnas vart jag var. Tusen tack!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.