Nyheter

Ny backupfunktion i iCloud

2015-08-15 18:06 #0 av: [Jens]

I det tysta har Apple lanserat en ny funktion i iCloud som gör det möjligt att återställa raderade filer, kontakter samt kalendrar och påminnelser.

De nya funktionerna Återskapa filer, Återskapa kontakter och Återskapa kalendrar och påminnelser är placerade i inställningarna för iCloud.com och undermenyn Avancerat.

När man återställer kontakter, kalendrar eller påminnelser visas ögonblicksbilder med tidstämpel för när kopian är gjord. Återställer man till en av dessa så tas det automatiskt en backup som sparas på samma ställe, ifall man vill återgå. Detta innebär att man inte kan återställa enskilda kontakter, utan man måste återställa hela adressböcker. Samma sak gäller för kalendrar.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2015-08-16 16:54 #1 av: [Jens]

Har du använt säkerhetsåterställning via iCloud så kanske det finns kvar. Läs denna tråd: http://iphone.ifokus.se/discussions/55cf63a1ce12c40be20035d8-ny-backupfunktion-i-icloud

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.