iOS

säkerhetskopiering i iCloud kvar vid 'Ställ in som ny iPhone'?

2015-08-19 16:28 #0 av: hannahoflin

Någon som vet om säkerhetskopieringen är kvar om man väljer 'Ställ in som ny iPhone'? 

Måste nämligen ha en gammal iPhone 4 ett tag som inte iOS 8 funkar på så det går inte att överföra min säkerhetskopia på den då det krävs. 

Anmäl
2015-08-20 09:48 #1 av: Niklas

Är det själva säkerhetskopian du undrar om den kommer att ligga kvar?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Värd för iPad for Work, Mobile Photography & How to....

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.