iOS

Programuppdatering för iPhone

2016-01-10 20:26 #0 av: IsakEriksson

Hej! Jag fick idag min brors gamla iPhone 5s. Varje gång jag öppnar telefonen kommer det upp en ruta med meddelandet "Det finns en ny iOS-uppdatering nu. Uppdatera från iOS 9 beta." Problemet är att när jag försöker göra en programuppdatering via mobilen eller iTunes står det att jag redan har den senaste uppdateringen, iOS 9.1, och att "programvaran behöver inte uppdateras". Vad är problemet, och hur kan jag få rutan att sluta komma upp hela tiden? Jag har testat att starta om telefonen, utan framgång.

Anmäl
2016-01-10 20:42 #1 av: [Jens]

Oj, det var ett tag sedan men jag vet varför den beter sig så och det är för att beta test programmet är installerad på din telefon och den måste du ta bort. Alltså filen som gör att den uppdaterar endast betaversioner. 

Titta under Inställningar > Programuppdateringar eller nåt och där kan du ta bort filen och sedan kan du uppdatera din telefon som vanligt igen. 

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.