Problemlösning

IPhone 6 dör och startar

2016-02-10 09:55 #0 av: gerbil123

Jag har precis fått tillbaka en Iphone 6 ifrån Telenor butiken eftersom min gamla gick sönder. Den mobilen jag fick tillbaka är förmodligen inte helt ny, utan en utbytes mobil som någon lämnat in för att byta mot en nyare modell.

Det var inga problem i början, men nu efter ca 5 dagar har den börjat vara jättekonstig. Den dör så fort jag inte använder den och tar uppemot 30 min att starta igen och fastnar på äpple loggan och ligger där och tuggar, och detta händer som sagt  efter iprincip varje gång jag låser mobilen. När jag väl fått igång den och använder den fungerar den helt som vanligt.

Vet ni vad det kan vara för problem?? Borde jag uppdatera den till senaste uppdateringen och se om det hjälper? Eller ska jag bara lämna in den till Telenor och be om en ny??

Tack på förhand, mvh

Anmäl
2016-02-10 11:49 #1 av: [Jens]

Prova att göra detta först:

Börja med att du gör en säkerhetskopia från din telefon till din dator och jag brukar även göra en säkerhetskopia till iCloud för att ha dubbla säkerhetskopior ifall något skulle hända.

1. Ladda ner den senaste versionen av iTunes till din dator.

2. Stäng av din iPhone.

3. Håll in hemknappen.

4. Koppla in sladden på din iPhone samtidigt som du fortfarande håller hemknappen inne.

5. (Håll fortfarande ner hemknappen) Koppla din iPhone till datorn och följ instruktionerna.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.