Problemlösning

Iphone helt fast

2016-05-21 15:11 #0 av: Foooer

Min mobil har fastnat på något konstigt sätt och det går inte trycka på något. Knapparna funkar men man kommer inte ifrån det på något sätt. Går inte starta om eftersom det kommit någon flik över knappen, och dessutom verkar den nästan inte ta touchen när den är i de läget? Vet någon hur jag ska få bort detta, kan inte använda någonting just nu..?

Anmäl
2016-05-21 15:27 #1 av: Foooer

Hej! Det löste sig nu genom att hålla in avstängningsknappen och den runda knappen samtidigt! Konstigt med tanke på att jag redan gjort det innan men vet inte om mobilen var tvungen att ''vila'' lite innan det funkade nu ;) 

Anmäl
2016-05-21 19:54 #2 av: [Jens]

Tänkte rekommendera dig det. Avstängningsknappen och hemknappen intryckt samtidigt till telefonen startar om. Varför hände detta låsning? Var det när du öppnade en applikation?

Isåfall dubbelklicka lite snabbt på hemknappen och leta upp applikationen och stäng det helt. Funkar inte det så avinstallera appen och installera det igen.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.