Tillbehör

Snowdens iPhoneskydd

2016-07-22 19:54 #0 av: Huygens

Snowden ska tillverka iPhonefodral som anger om fonen börjar skicka data. Jag är inte helt säker på hur det ska skydda fonen, men det verkar vara tänkt att avslöja om du utsätts för myndigheternas övervakning.

Anmäl
2016-07-22 20:02 #1 av: [Jens]

Även om Snowden har avslöjat mycket bra saker så ställer jag mig tveksam men det ska bli intressant att höra mer om detta framöver. Kul att du delade med dig det ! Glad Mycket intressant !

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl
2016-07-22 20:10 #2 av: Huygens

Om Snowden utvecklar det lite och gör en förbättrad version av GSMK-fonen i stil med CryptoPhone, som klarar av att avslöja myndigheternas falska basstationer (IMSI-fångare) som upptäckts i Washington, Oslo och i Stockholm, ja då är det intressant.

Skrev om det här då det var aktuellt för två år sedan. SÄPO och norsk säkerhetstjänst la locket på när tidningarna började upptäcka dom norska/svenska myndigheternas falska basstationer, som troligen var lagstridiga.

Anmäl
2016-07-22 20:27 #3 av: [Jens]

Intressant. Kommer följa utveckligen och se vad som händer...

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.