Problemlösning

Alla anteckningar raderade

2016-10-25 14:42 #0 av: Josefin.maria.andersson

Idag när jag skulle använda mina anteckningar upptäckte jag att de var borta - allihop! Jag har inte uppdaterat eller gjort något annat, det jag kan tänka mig är orsaken är att jag har väldigt dåligt med minne och därför rensades de av sig självt..
Kan jag på något sätt få tillbaka dem?? Tack på förhand!

Anmäl
2016-10-25 17:13 #1 av: [Jens]

Du kan t ex gå till iCloud.com och logga in där och se om du har dina anteckningar där? Annars kan du gå till din iPhone > Inställningar > iCloud och se om Anteckningar är aktiverad?

Du kan dock se även om du har några gamla säkerhetskopieringar kvar så du kan få tillbaka dem på det viset, dvs när du gör en återställning av telefonen.

För att se om du har gamla säkerhetsåterställningar så kan du ladda ner iCloud för windows om du har en windows-dator eller har du mac så går du till Äpplet > Systeminställningar > iCloud > Hantera > Säkerhetskopior.

Brukar du säkerhetskopiera till din dator så kan du kolla i Itunes om du har några kopior kvar och återställa det på det viset.

// Medarbetare på AkvariefiskiPhoneiPad, MAC och Hörselskadade.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.