Övrigt om iPhone/iPad/iPod

Är min iPhone hackad?

2017-08-29 11:11 #0 av: Celiniac

Hej för någon dag sedan började jag få upp ett fönster där det står "Logga in på iTunes Store. Ange lösenordet för ditt Apple-ID."  Det började komma upp när jag var inne på apple music, men har nu börjat komma upp när som helst exempel när man kollar igenom sina bilder osv. Har inte skrivit in lösenordet då jag blir lite misstänksam att de vill att jag ska skriva in lösenordet när jag inte gjort något där det krävs. Så jag undrar nu har min iPhone blivit hackad? Kan även tillägga att jag blev hackad på mitt instagram konto och blev ombedd att logga in och det gjorde jag inte men jag loggade ut och sen dess kommer jag inte in på det för att mitt lösenord stämmer inte längre. Kan det ha något med det att göra eftersom det började ungefär samtidigt som jag blev hackad på instagram?
Tacksam för svar 

Anmäl
2017-08-29 11:47 #1 av: adress

Har också reagerat på det senaste tiden. Tror att det är en bugg från Apple snarare än hackning. Har markerat TouchID för inloggning - men den kommer upp ändå - både på iPad och iPhone . Räcker med alla uppdateringar eller gratisappar- den dyker upp då också. Om ingen har ngn annan idé tror jag det gäller att avvakta och se.

Anmäl
2017-08-29 15:38 #2 av: blåbärspajen

jag har också så men har inte loggat in när de kommit upp.. känns väldigt konstigt.. det är på min iPad.

Anmäl
2017-08-30 08:04 #3 av: Niklas

Jag har inte råkat ut för det.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Värd för iPad for Work, Mobile Photography & How to....

Anmäl
2017-10-20 20:27 #4 av: Nillan83

Såg detta för ett tag sen.. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ebAq4/experten-varnar-for-sakerhetshal-i-apples-operativsystem

Det är den rutan jag fått upp.. väldigt konstigt..

Anmäl
2017-10-21 10:29 #5 av: Niklas

#4: Vilken av dem, den högra eller vänstra?

Vänliga hälsningar, Niklas
» Värd för iPad for Work, Mobile Photography & How to....

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.