Inställningar

Ta bort delningsfunktion iPhone?

2020-02-07 13:54 #0 av: blåbärspajen

Hej
Jag uppdaterade min mobil och nu fått en irriterande funktion som jag inte vill ha. Det handlar om att när man trycker lite extra på skärmen så kommer det upp ett förslag om man vill dela texten eller bilden med någon. Hur tar jag bort det?

Anmäl
2020-02-09 11:08 #1 av: Niklas

Det låter som om det kan vara 3D Touch. Prova i så fall att gå till Inställningar > Hjälpmedel > Tryck > 3D Touch och avaktivera det.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.