Annons:

iPhone iFokus - Två favoriter i ett

iPhone iFokus. Det är nästan så att man misstänker iFokus för att ha sneglat på Apples namngivning av sina produkter när man döpte nätverket. Oavsett om det var så eller ej så låter det onkligen bra. iPhone iFokus.

Det här är sajten för dig som har en iPhone och vill ha tips på hur du bäst kan ta vara på möjligheterna med din telefon. Du som inte ännu har en iPhone är givetvis också välkommen - skyll bara inte på oss när du så småningom inte kommer kunna låta bli att byta bort din gamla Nokia eller Ericsson mot en roligare framtid.... :)

Här på iPhone iFokus kommer vi att diskutera allt som har med iPhone att göra. Allt från tips och tricks med telefonen till recensioner av olika apps från AppStore. Har du hittat något coolt sätt att använda gps:en? Vilka är dina favoritprogram? Dela gärna med dig av dina upptäckter direkt här i forumet!

Om du har förslag på hur sidan skulle kunnas göras bättre så är du välkommen att ta kontakt med oss. Likaså om du är intresserad av att hjälpa till som medarbetare och skriva artiklar.

Varmt välkommen hit!

/Johan

iFokus tolererar inte mobbning. Läs mer här:

iFokus mot mobbning