Försvinner allt vid iOS-uppdatering via telefonen?
Har ingen aning om frågan ställts innan, men då ber jag om ursäkt för upprepning. Vill ändå kolla för säkerhets skull. Är det så att allt sparat försvinner om man uppdaterar sin iPhone via telefonen (alltså direkt i inställningar) eller behålls det? Har nämligen ingen dator längre (dock en iPad om det hjälper) men vill absolut inte förlora allt på varken iPhone eller iPad, vill dessutom uppdatera båda. Hjärtligt tacksam för svar & tips :)
Ja, precis. Tack! Men hur gör jag det? Noll koll här alltså.
Följ länken ovan och läs beskrivningen. 🙂
Tack så mycket! Det gick bra på båda och då säkerhetskopierade jag inte iPaden (den är väldigt ny och därmed nästan tom) :)
Vad skönt. Uppgraderade du iOS också?
Vad menas med det? :o
Japp, det gjorde jag. Både iPad och iPhone funkar finfint, allt är kvar och jag håller på att utforska för fullt just nu :)
Okej.