Etikettertipsartikel
Läst 11701 ggr
[
2016-07-08, 08:08

Stoppa automatiska uppdateringar av IOS

Det finns säkerligen flera stycken som vill avvakta med att uppdatera sin enhet till den senaste versionen av iOS. Så här stänger du av automatiska uppdateringar:

1. Öppna Inställningar

2. Välj iTunes Store och App Store

3. Stäng av Uppdateringar under Automatiska hämtningar

Det här hindrar iOS från att ladda ner uppdateringar i framtiden men har du redan laddat ner uppdateringen så kan du ta bort den nedladdade uppdateringen på följande vis:

1. Öppna Inställningar

2. Välj Allmänt

3. Välj Lagring och Icloud-användning

4. Välj den första möjligheten att Hantera lagring (under ”Lagring”, inte ”Icloud").

5. Leta upp iOS-uppdateringen. Den har ett namn som börjar med iOS och fortsätter med siffror, till exempel "iOS 9.3.2" (9.3.2 är dagens senaste Version av iOS).

6. Välj Ta bort uppdatering.

7. Välj Ta bort uppdatering i meddelandet som kommer upp.

Nu slipper du att bli påmind om kommande uppdateringar i framtiden men vill du ladda ner senaste uppdateringen i framtiden så är det bara att aktivera ’automatiska uppdateringar’ under iTunes Store och App Store.

adress
2016-07-08, 22:49
#1

Har aldrig använt automatisk uppdatering på ngn Apple pryl. För några år sedan var det problem om man hade " anslut automatiskt varje gång när iPhone anslutnes " i iTunes. Är nog därifrån jag har det i bakhuvudet. Vill gärna styra olika processer själv och manuellt. Så lite merarbete i förhållande till vad man kan slippa.

Människan är en konstig växt. Roten uppåt - och blana neråt. Mac användare sedan 1985 - alla varianter av Apple. Ha en bra dag. Bosse
[
2016-07-09, 08:19
#2

Ja, jag får hålla med dig 'adress'. Jag vill inte ha det per automatik heller utan bestämma själv när jag vill uppdatera iOS.

Upp till toppen