Återställa iPhone 4S
Om jag väljer att återställa min iPhone 4s, tas ALLT bort då? Alla appar, nummer, bilder? :(
Det brukar framför allt vara inställningar och sånt som återställs, men se till att ha säkerhetskopierat innan så att du har resten om det värsta skulle hända.
Vet inte om detta är på samma ämne men…har en ny iphone 4s som ännu inte är aktiverad eftersom det står "ingen service". Får väl ringa tele2 och tjata på dem. Gjorde följande innan jag synkade mot datorn:
a) tog 10 fina bilder.
b) spelade in 3 väldigt viktiga samtal med diktafonen.
c) För första gången skall jag nu Synkronisera mot datorn och då står det även " välj "som ny iphone" eller "säkerhetskopia".
d) Tar säkerthetskopia.
e) alla bilder och ljudfiler innan synket är borta.
HUR FÅR JAG TILLBAKA DEM? Oerhört jobbigt.
Bästa Hälsningar
Alexander