Etiketterapparartikel
Läst 12794 ggr
Stine-H
2012-11-20, 20:37

5 Smarta Appar för Fashionistan

Fem iPhone-appar för shopping

Nuförtiden finns det flera oumbärliga appar som kan göra ditt liv betydligt enklare oavsett vart du befinner dig. Dessa smarta appar kan fylla alla dina modebehov – från onlineshopping till vägbeskrivningar. Med rätt appar till din smartphone kan du göra ditt liv betydligt enklare. De kan underlätta med allt ifrån att hitta din närmaste favoritbutik till att fatta rätt beslut under shoppingrundan.

Go Try It On

Den här appen är oumbärlig när du behöver smakråd fort eller modehjälp. Med Go Try It On kan du smidigt och enkelt ta en bild på dig själv när du provar en outfit och dela den med dina vänner för att få råd och feedback. Nu kan du alltid klä dig med självförtroende oavsett om du förbereder dig för en jobbintervju eller en vild natt ute på stan. Appen finns att ladda ner gratis hos iTunes.

Swaag.it

Swaag.it är den ultimata appen för trendsättare. Den har en databas med över 10.000 produkter och hjälper dig att effektivt identifiera de senaste trenderna. Om du brinner för trender och mode och gillar att vara först med det senaste så är det här garanterat rätt app för dig. Du kan även använda appen för att diskutera de senaste trenderna med dina kontakter.

Den här appen finns att ladda hem hos iTunes och är också gratis. Appen har även ett brett utbud av de senaste modeplaggen.

Lustr

Lustr är en oerhört användbar app som kan ge dig vägbeskrivningar och hjälpa dig att hålla koll på de senaste trenderna. Lustr visar även var andra fashionistor befinner sig och vart de handlar så att du alltid kan ha pejl på vad som är inne just nu.

Du kan även ta bilder, kommentera och länka till dina vänner. Den här smarta appen passar perfekt för dig som vill få ut så mycket som möjligt från din shoppingrunda. Den här appen är gratis och finns att ladda hem från iTunes.

Vogue Daily News

Den här appen är den enda dagliga läsning som du behöver. Vogue Daily News håller dig uppdaterad om de senaste trenderna och ger dig de senaste nyheterna från modevärlden. Med den här smarta appen så får du det senaste skvallret från modebranschen, trendrapporteringar och ett ständigt nyhetsflöde. Appen är lättanvänd och är även kompatibel med social media så att du kan dela med dig av de senaste modenyheterna till dina kontakter. Du kan ladda ner den gratis hos iTunes.

Stylish Girl

Den här appen är det ultimata hjälpmedlet när du vill organisera din garderob. Med Stylish Girl kan du ta kort på dina kläder och använda appen för att skapa fantastiska outfits och spännande kombinationer. Med appen kan du även hitta matchande accessoarer och tillbehör hos nätbutiker och se hur de passar till de plagg som du redan har innan du väljer att köpa dem! Du kan alltså spara tid och garantera att alla dina plagg och accessoarer passar ihop. Nu kan du alltid ha stenkoll på hela din garderob.

Du kan även diskutera outfits med dina kontakter och dela med dig till dina vänner. Stylish Girl är helt enkelt en lysande app som kommer att göra ditt liv betydligt enklare! Den är även gratis och finns att ladda hem hos iTunes.

Om Skribenten

Stine skriver för Miinto som är en nätbutik som säljer märkeskläder online. Hon älskar mode och trender samt att hålla sig uppdaterad om de senaste modenyheterna med hjälp av smarta appar.

Upp till toppen